Hestene

Hestene står i alfabetisk orden.

 Bøgens AthosAthos er en brun vallak fra 2001. Han er 62% fuldblod efter Aarking xx og  med Mangold som morfar. Han startede sit første militarystævne i 2006 og viste fra starten hurtighed og et stort hjerte. I 2008 debuterede han i CNC1* og i 2009 debuterede han internationalt ved en CIC1* i Sahrendorf. I 2010 gik han sine første CNC2* og han deltog ved DM i military på Skårup Overgård. Målet for Athos i stævnesæsonen 2011 er deltagelse ved DM og NM.

 

Pearl Nørreris: Pearl er en brun DH hoppe fra 2006 efter . Hun har hidtil gået som avlshoppe og er i sommeren 2014 ved at blive redet til. Hendes udseende og afstamning tyder på, at hun kan blive en god militaryhest, men tiden må vise, om hun egner sig til at være ridehest, eller hun skal tilbage i avlen.

 

Skikkilds FlorinaFlorina er en brun DV hoppe fra 2009 efter Florist/Helenoikos xx. Hun har været redet som dressurhest i ca ½ år, da vi købte hende i marts. Nu skal hun så også lære at springe og gå i terrænet. Hun er en typemæssig perfekt kest til  military, så forventningerne er høje, men hun skal have den tid det tager for at komme ordentligt i gang.

 

Victorias SecretVictoria er en rød hoppe fra 2007 med ukendt afstamning. Vi købte hende i 2012 og siden da har hun udviklet sig positivt. Hun har lidt svært ved at være alene, så hun præsterer meget svingende når hun er til stævne. Vi håber det er noget hun slipper af med, når hun får lidt rutine, så hun for alvor kan vise sit potentiale. Hun gik nopgle CNC90'ere i 2013 og 2014 skal bruges til at ride hende gennem nogle CNC100 og give hende noget rutine.

 

WarcoWarco er en mørkebrun vallak fra 2003 efter Darco/Guidam avlet i Holland (KWPN). Da vi fik ham var han hingst, men efter noget tid valgte vi at kastrere ham. Det har hjulpet meget på temperamentet, og vi håber han snart kan komme til at gå på fold med andre heste - noget han vist ikke har prøvet siden han var føl. Warco har tidligere gået international springning, men vi er ved at lære ham at springe i terrænet også. I 2013 startede han sine første CNC90 og i 2014 er han i gang i CNC100.  

 

Se tidligere heste

Tilbage til forside